+ 86 15221069629
EN
Vse kategorije

O nas

Tukaj ste : Domov>O nas

O NAS

Podjetje Jiangsu Oriplas Machinery Co., Ltd se nahaja v gospodarskem središču kitajske delte reke Jangce v mestu Nantong v provinci Jiangsu, znano kot "Severni Šanghaj". Je visokotehnološko inovativno podjetje, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo visokokakovostne opreme za ekstrudiranje plastike. Vodilno podjetje podjetja Oriplas sestavljajo strokovnjaki z več kot 20-letnimi izkušnjami v industriji ekstrudiranja. Obstoječa delavnica moderne opreme ter napredna baza za obdelavo in proizvodnjo delovnih površin 30,000 kvadratnih metrov z letno proizvodno zmogljivostjo več kot 300 različnih proizvodnih linij za ekstrudiranje so bili uporabljeni v Nemčiji, Novi Zelandiji, Turčiji, Maroku, Filipinih, Avstraliji in po vsem svetu, dobro sprejeti od domačih in tujih kupcev.

Od stroja za ekstrudiranje cevi, stroja za ekstrudiranje profilov, stroja za peletiranje in enojnega dvojnega vijačnega ekstruderja, proizvodnih linij za pločevino / ploščo / film, kalupa in druge sorodne opreme lahko Oriplas nudi profesionalne rešitve. Glede na različne potrebe kupcev lahko zanje oblikujemo in prilagodimo varčne in učinkovite ekstruderje ter inteligentne celotne sklope proizvodnih linij za ekstrudiranje in nudimo celoten obseg storitev. Od študije predhodne izvedljivosti, pristopa k projektu, načrtovanja projekta, pozicioniranja izdelkov, načrtovanja delavnic, namestitve strojev, odpravljanja napak, usposabljanja osebja in poprodajnih storitev itd., Da bi zadovoljili pričakovanja kupcev. in izkušena ekipa za popravilo strojev in električnih naprav za odpravljanje napak. V skladu s podjetniškim duhom "Vztrajne inovacije, usmerjene v kakovost" nenehno raziskujemo nova področja ekstrudiranja.

"Strokovno znanje, zagotavljanje zaupanja, vzajemne koristi in koristi vsem" je dolgoročna poslovna filozofija podjetja. Podjetje trdno verjame, da izdeluje ekstruzijsko opremo z daljšo življenjsko dobo, večjo varnostjo, večjo varčnostjo energije, vrhunsko kakovostjo in zmogljivostjo. Še naprej bomo uporabljali mednarodne standarde za zagotavljanje strojev za ekstrudiranje plastike z mednarodno kakovostjo. Od potreb strank in končno do zadovoljstva strank bomo strankam vedno postregli strogo in pošteno!

Razstavni prostor

Potrdilo in patent